Safety 1st Easy Close Wood Door Safety Gate Made from Wood / Pressure Fit / Natural 24040100

Safety 1st Easy Close Wood Door Safety Gate Made from Wood / Pressure Fit / Natural 24040100

SALE PRICE: £44.75
YOU SAVE: £3.15

  • Colour: Natural wood
  • Material: Wood
  • Size: (73-80.5) x 77 cm (W x H)
  • U-shaped frame with 4 pressure points
  • Easy installation without drilling

Product description

Product description

Het houten veiligheidsrekje Easy Close Gate van Safety 1st is een must in je huis voor nieuwsgierige en ondernemende kleintjes. Voor je het weet kruipt je kindje richting de trap of wandelt hij een onveilige ruimte in. Dit veiligheidshekje met spijlen is afgewerkt met hout en past in elk interieur. Het Safety 1st traphekje klem je, zonder schroeven, op vier punten tussen muren of deurposten en is verstelbaar van 73 tot 80 cm. Door aankoop van houten verlengstukken (beschikbaar in 8cm en 16 cm) kun je het traphekje tot maar liefst 112 cm verlengen. Met één hand open je als volwassene het traphekje en eenvoudig sluit je deze weer. Het groene icoon geeft vervolgens aan dat het rekje goed is vergrendeld. Is het icoontje rood? Dan is het deurtje niet goed dicht.? In breedte verstelbaar van 73-80 cm? Materiaal: hout? 4 bevestigingspunten? In 2 richtingen te openen? Eenvoudig te installeren en verplaatsen? Installatie zonder boren? Met 1 hand te openen ? Eenvoudig sluitsysteem: dichtslaan of duwen ? Secure Tech: visuele indicator zorgt ervoor dat het hek veilig wordt gesloten? Mogelijkheid om dubbel te vergrendelen? Inclusief handleiding en montage materiaal ? Verlengstukken beschikbaar in 8cm en 16cm

Safety Warning

WARNING — Read the instructions before installation as incorrect installation can be dangerous. WARNING — This safety barrier must not be fitted across windows. WARNING — Never use without wall cups (applicable for products requires all cups).

SKU: B009ETBCLY
Weight: 4 kg
Size: (73-80.5) x 77 cm (W x H)
Dimensions: 73.2 x 3 x 78.51 cm; 4 Kilograms
Model: 24040100
Colour: Natural wood
Pack Quantity: 1
Batteries Required: No
Colour: Natural wood
Quantity: 1
Size: (73-80.5) x 77 cm (W x H)

From the manufacturer

Safety 1st;home safety;door gates;Easy close wood;module 2;product image

Safety 1st

Safety 1st brings you a range of hassle-free products designed to support your baby's development at every stage and make exploring safe and fun. Designed with parents in mind, the Safety 1st range offers affordable solutions for enhanced child safety.

From car safety, travelling, mealtime, health and hygiene, home safety, indoors and out, Safety 1st provides practical and affordable solutions for almost every moment in the life of a young child.

Safety 1st Easy Close Wood

Door gate

The Safety 1st Easy Close Wood baby gate puts the Safety 1st security and ease of use together with the look of wood which will fit in with most interiors. This door/stair gate also features a convenient “keep open” option for when the kids aren't around. This wood baby gate is suitable for openings between 73cm and 80.5cm and can be extended up to 112cm with separately available extensions.

  • Quick and easy to install
  • Easy to use
  • Practical

Key Features

Safety 1st;home safety;door gates;Easy close wood;module 3;image 1;easy to install

Safety 1st;home safety;door gates;Easy close wood;module 3;image 2;easy to use

Safety 1st;home safety;door gates;Easy close wood;module 3;image 3;practical

Quick and easy to install

You can easily install Easy Close Wood as its U-shaped frame with 4 pressure points doesn't require drilling.

Easy to use

Safety 1st Easy Close Wood features an intuitive handle design that allows easy one-handed opening and closing for parents.

Practical

This door/stair gate also features a convenient “keep open” option for more flexibility when the kids aren't around.

Safety 1st;home safety;door gates;Easy close wood;module 5 Safety 1st;home safety;door gates;Easy close metal;module 5 Safety 1st;home safety;door gates;travel safety barrier;module 5 Safety 1st;home safety;door gates;flat step;module 5 Safety 1st;home safety;door gates;Auto close;module 5
Safety 1st Easy Close Wood Safety 1st Easy Close Metal Safety 1st Travel Safety Barrier Safety 1st Flat Step Safety 1st Auto Close
Age 6m – 24m 6m – 24m 6m – 24m 6m – 24m 6m – 24m
4-point pressure fit installation
Visual locking indicator
One handed opening
One or two way opening
Min/Max width (cm) 73 – 80,5 73 – 80 71 – 93 73 – 80 73 – 80
Compatible with extensions or width adjustable

You may also like...